Beställ online
Besök oss
Följ oss gärna! 
Vårt arbete

Mellanmål, en vana eller bara onödigt småätande? Visste du att om du äter något litet mellan alla dina stora mål så håller sig blodsockernivån stabil och i balans - vilket gör att du får energi och mår bra under hela dagen! Men alla mellanmål är inte bra, livsmedelsbutikerna kryllar av sockerbomber som skickar blodsockernivån till oerhört höga nivåer.

 

Men gott behöver inte smaka nyttigt; Bar-a Energi UF erbjuder nyttiga, goda och smarta mellanmål i form av en bar som hjälper din kropp att hamna i balans utan att rusa blodsockernivån – ett smartare mellanmål helt enkelt!

Våra produkter

Vi erbjuder våra hembakade bars som säljs i en snygg förpackning till ett styckpris och vi erbjuder än så länge tre olika smaker: choklad, kaffe och kokos.

 

Dessa bars finns i tre olika smaker: choklad, kokos och kaffe. Våra bars är fria från socker, laktos och gluten. Dom är även veganska.

 

Dessutom är våra bars baserade på nöten mandel, vilket vi har valt då den är mindre nära besläktad med nötter dvs. mer allergivänlig! Vi har även gjort en helt nötfri bar baserad på kokos. Detta för att alla ska ha möjlighet att ta del av detta välmående alternativ! 

© 2023 by SUGAR & SPICE. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now